Den tredje advent.

Så var det då den tredje advent. Tiden går fort, om en vecka och två dagar är det julafton. Visst går tiden fort? Ännu fortare går den nu när vi går mot ljusare tider snart. Våren och sommaren, jag föredrar årstiderna som kommer runt mars-april då kommer värmen och solen smått tillbaka. Men nu får man försöka genomlida denna vinter, och räkna neråt mot juni. Det är nämligen lite mindre än sex månader kvar till sommarlovet!

Jag ska strax duscha och William ska på dop med sin pappa idag. Själv ska jag kolla ikapp lite serier. Igår såg jag klart The Carrie Diaries, American Horror story och The tomorrow people. Jag har kvar två avsnitt av Grimm, Nya serien Bonnie and Clyde, Nashville, The vampire diaries och Reign.

Kommer bli skitbra!

001
Dagens frukost.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Den tredje advent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: