Varje år glömmer jag att tända de två sista ljusen, den traditionen tycks gå igen. Har inte tänt tredje ljuset idag då jag istället åkte till Björn och blev bjuden på middag.
Om en halvtimme är klockan tio och då brukar jag gå och lägga mig, hunnit med att plöjt igenom alla serieavsnitt utom Bonnie and Clyde då jag insåg att denna var en miniserie. Kändes inte värt att följa en sådan, ser hellre serier man får följa med ett tag.

The vampire diaries riktigt bra denna gång, gillar verkligen den serien men nu är det uppehåll ett tag. Är uppehåll i flera serier nu så får försöka titta på något annat ett tag, de blir bra. Finns flera serier jag faktiskt vill se och egentligen borde jag kanske skriva upp alla serier här jag följer, har sett klart eller vill se? Får se när det finns tid för saken. Om inte annat får jag snart 18 dagars ledighet och de ska bli grym! Ska bara kämpa mig igenom nästföljande fyra dagar. De känns som en evighet! Fjantigt att fyra fjuttiga dagar kan kännas så oändliga? Jag antar att det är för att längtan är stor efter ledighet nu, efter att få njuta av lugnet. På torsdag är det lite personalkväll mellan 18-20 och då ska jag dit, sen på fredag är jag helt ledig och William går i skolan den dagen. Halvdag men jag tänkte ta med honom på en mamma och son dag på stan så han får köpa lite julklappar. Det kommer bli toppen. Jag ska verkligen njuta av dessa arton dagars ledighet!

Madde0_2 (2)En bild från när jag förmodligen var cirka 5 år?


8 kommentarer

  1. Har också en tendens att glömma bort dom sista ljusen. Fattar inte varför. Dock kom jag ihåg det tredje nu konstigt nog. Får se hur det blir med fjärde. :p

    Så söt 🙂 William är verkligen lik dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: