Huvudvärksdag.

Började dagen med att åka till jobbet, när vi kom till Asken så blev jag riktigt illamående och fick lov att sätta mig en stund, efteråt så mådde jag skitilla hela tiden tills jag kom hem, då illamåendet övergick till en rejäl huvudvärk. Jag låg sedan helt däckad med sprängande huvudvärk på soffan i flera timmar. Jag vaknade till eller hur man ska uttrycka det vid 18:00 tiden när jag fick i mig en citodon.
Björn fixade middagen som var en julmat i mindre format och de var sjuktgott! Efter maten tog William sig ett bad medan jag åkte ner på stan och hämtade ut ett paket från Ellos, fick äntligen tag på en klänning. Helt underbar, bild på klänningen kommer strax.

Nu ska jag se på Witches of east end innan jag går och lägger mig.

051

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: