Världsnaturfonden.

Min syster sålde även i år jultidningar (endast till familjen) från Världsnaturfonden. Då jag samlar på deras fina ljuslyktor så köpte jag självklart en och även ett fint hus att ha i fönstret. Jag tänkte köpta ett LED-Ljus och ha i den så den kan brinna dygnet runt.

Fint inte sant?

005

Mitt fina lilla hus.

006Det här året var det svanar på ljuslyktan.

007Alla tre jag samlat på mig till idag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Världsnaturfonden.

 • 17 december, 2013 at 11:11
  Permalink

  Köpte en sån där ljuslykta från några barn som sålde. Gav bort den i present o ångrar det då den lyser så fint. 🙂

  Reply
  • 17 december, 2013 at 20:41
   Permalink

   kackmarie – Visst är de underbara 🙂 . Förstår att du ångrade dig :).

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: