Äntligen fick jag tag på en klänning jag redan är förälskad i, en längre klänning som kommer passa perfekt vid finare tillfällen. En av de största fördelarna är även att den framhäver fina former, jag är jättenöjd.

Jag köpte en kortare cardigan till den som mer kommer bli som en bolero, det blev även ett mysplagg i form av en fejk one piece som jag tänkte kan bli perfekt för mysdagar i hemmet.

001

Klänningen.
Länk till klänningen.

002

Vacker!

003

Så här kommer jag använda den.

004  

Mysplagget.


6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: