Två arbetsdagar av denna vecka gjorda och nu återstår två till. Åh längtar tills imorgon vid fyra när jag beger mig hemåt och ska på Williams skolas juluppträdande. Julmosaik som de kallas för, det är helt underbart att titta på. Julmys och stund att bli stolt på, älskar verkligen varje minut med saken.

Denna dag kom och passerade väldigt fort och de lär morgondagen också göra, sen kommer torsdagen och sedan tar jag lov och ledighet. Jag ser så mycket fram emot att ladda om mina batterier.

Men nu ska jag se lite på Revenge och sedan vänta in morgondagens äventyr.

006

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: