För ett tag sedan fick jag hem denna underbara Poster från Desenio, då jag inte haft tid att köpa någon ram har den inte kommit upp på väggen förrän igår när jag vart till Ikea med Lisa. Den är så fin, det fick bli en svart ram till och de tycker jag passade i massor. Det står Life is beautiful på den och är små söta fåglar.

001

015

Relaterade etiketter:


4 kommentarer

  1. Det är ju bara det att de ljuger om att deras absorbenter har Ljudabsorptionsklass A. De har inte testat sina produkter någonstans utan klassat dem själva. Deras kunder borde samtliga kräva pengarna åter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: