Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Lördagsserier.

Har sett de senaste avsnittet av The Carrie diaries och eftersom det nu är dåligt med serieuppdateringar tog jag tag i att börja se Glee igen, jag har bara kommit till tredje säsongen och avsnitt 9 på Glee men de är min slötittarserie. Får se om jag någonsin kommer följa den i samma takt som alla andra. Men vem vet kanske hinner se klart den nu under lovet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.