Gårdagen.

20131221-150400.jpg

Kom på att jag faktiskt inte skrev något igår så kanske ska skriva lite om vad jag pysslat med. I torsdags åkte jag på lite personalfest, först var vi på gammelgården och efter det var vi några som gick vidare till Olearys i Borlänge. Det var jättekul, massa skratt och glada samtalsämnen. Kom hem runt ett tror jag?

På fredagen sen så gick jag ner och mötte William på skolan och sedan tog vi en vända ner på stan och kikade. William köpte en varsin julklapp till mig och Björn och så tog vi en fika på Williams favoritställe Subway.

William åkte till Björn och jag och Lisa tog en tripp till Borlänge och Ikea. Efter Ikea åt vi på Burger King och kikade in på Ica Maxi i Borlänge.

Kom hem och begav mig mot sängen, jag var så sjukttrött.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Gårdagen.

 • 21 december, 2013 at 16:55
  Permalink

  Åh subway har jag bara hört bra om. Måste testa när jag får chansen. Syns att sonen rekommenderar det med. 😉

  Reply
  • 21 december, 2013 at 21:48
   Permalink

   Kackmarie – De är gott, rekommenderar det verkligen 🙂

   Reply
 • 22 december, 2013 at 09:31
  Permalink

  Kul med personalfest! Jag fick dock tacka nej till årets julfest på jobbet då jag helammar, attans.

  Passar på att önska dig en god jul 🙂

  Reply
  • 22 december, 2013 at 18:56
   Permalink

   Camilla – Det var jättetrevligt 🙂 . God Jul till dig med 🙂

   Reply
 • 22 december, 2013 at 10:28
  Permalink

  Så mysig stund det där med att få köpa julklappar till sina föräldrar. Och vilken fin julheader du har skaffat 🙂

  Reply
  • 22 december, 2013 at 18:58
   Permalink

   Nett – Verkligen 🙂 . Så härligt att bara vara tillsammans :). Tack 🙂

   Reply
 • 22 december, 2013 at 10:43
  Permalink

  Låter som en härlig helg=)
  Mycket julbord är det, men näst sista för mej idag… ganska skönt=)) Härlig advent tillönskas=))

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: