Nyss betalat alla räkningar och snart beger vi oss mot Norra Dalarna, ska packa ihop kläder tills imorgon bara. Vi sover hos Björn i natt, det har blivit så de senaste jularna att vi sover där och spelar Bingolotto jag och William. Jag tycker det är mysigt, men innan nu då Orsa och släkt. Det ska bli kul, kommer säkert lite update under resan för den är rätt lång och vägen har en tendens att kännas som en evighet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: