Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Snart slut på denna söndag.

Har packat ihop julklapparna så att Björn ska kunna ta med dem hem till sig. Själv sitter jag här och kikar lite, ligger nu på säsong 4 på Glee och har sett ett avsnitt men fler blir det väl. Borde rent spontant komma ikapp i den serien tror jag.
Känns dock som säsong fyra mer är en Spinn off? Fick den känslan nu vid första avsnittet, kanske har fel? Hur som helst gillar jag musiken i Glee, och min favorit är Puck så när han inte var med i det här avsnittet blev jag besviken.

Jaja, söndag är det och imorgon halv åtta åker jag och William. Trist när det är 70 bussen bara och tjugo minuters väntan i Mora men de löser väl sig.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: