Visst är julen trevlig och underbar?! Men det finns en mindre roliga försmak och eftersmak städningen. Innan julen städar de flesta som dårar för att det ska bli så rent som möjligt, man städar in julen? Och när julen sedan är över är det dags att städa ut julen. Städa är kanske inte den största favoriten bland livets sysslor och tvätta fönster är nog det värsta jag vet. Jag har vid några tillfällen funderat på att köpa städhjälpstjänster för hemmet. Ja inte för vardagsstädning utan för sånt där tråkigt grovjobb. Grovjobb för mig är till exempel fönsterputsningen, det blir aldrig helt rent och aldrig blir man nöjd. Icleangreen.se är en städtjänst som förutom sina tjänster för fönsterputsning, städ och hjälp med flyttstädning gör det miljövänligt. Sådant ger alltid ett plus eftersom jag tycker att allt som går att göra miljövänligt bör man göra. Jag tror absolut på tjänster där man kan betala för saker som man själv inte vill göra, skönt att slippa tråkjobbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: