Jag har haft en underbar jul och är jättenöjd. I måndags den tjugotredje åkte vi upp till Orsa, där besökte vi först min mormor och drack kaffe i hennes kök och småpratade. Jag älskar att besöka min mormor och sitta i köket tillsammans. Den saken gör mig alltid lika glad, tid som jag och hon har tillsammans.

Efter vi varit hos mormor gick vi mot min mamma, vid ICA i Orsa plockade min mammas man upp oss och jag hajade inte alls till först fast han tydligen hade ropat flera gånger på mig. Hehe, döv?! Vi åkte i alla fall bilen upp till mamma och hennes man och där öppnade vi paket, HELT underbara sådana. William fick ett LIF mobilskal och en ryggsäck som han är mycket stolt över, och jag fick en jättefin Orsa-häst (Dalahäst från Orsa) och en helt underbar My little pony-kudde som min mamma broderat. Lycka!
Efter paketen så fikade vi och sedan blev vi bjudna på jättegod lax. William åt tre stora portioner!

Vi åkte hem och spelade Bingo lotto hemma hos Björn och sen somnade vi ganska tidigt.

På Julafton åkte vi först till Björns mormor och firade med Björns kusiner, och Williams två tremänningar. Björns moster och hennes karl, Björns mamma och hennes karl, syster och bror samt hans sambo.
Där fick jag en paradisask, vi åt gott och åkte sedan hem till Björns mamma en sväng. Där passade jag på att locka håret.
Sen begav vi oss till Skevi och där blev det julmat och paketöppning. Jättetrevligt och god mat även där, jag är jätteglad för sakerna och även William. Så underbart att se glädjen i sitt barns ögon när paket öppnas, de är ju ren lycka!

Jag fick i alla fall årets roligaste julklapp av William och Björn, en hel kartong full med skithuspapper (toalettpapper för finare människor), jag höll på att skratta ihjäl mig. Så sjuktrolig julklapp! Av William fick jag även jättefina örhängen och av honom och Björn fick jag The Vampire diaries box! Helt underbart! Fick ett par jättefina stickade sockar av Björns farmor och ett par jättefina ljuslyktor av Björns mamma. Blev jätteglad! Kommer bilder på alla julklappar strax också.

Jag är jättenöjd med den här julen! Tusen tack alla ni som varit med och bidragit till mina leenden dessa två dagar!

010
På plats hos min mamma och man i Orsa.
Tavlan ovanför soffan har min gammelmorfar (Anders Loman) målat
och visar en del av Orsa och Orsasjön.

010
William hemma hos Björns mormor i Kniva, utanför Falun.

019
Williams katt Harry.
Han är “vildkatt” från början. Hans mamma är INTE tam utan född utomhus
och lika så är Harry, Björn fångade honom och hans syster som små kattungar
och idag är Harry nog en av världens mest snällaste katter.
Han bor hos Björns mormor.

026

William läser.

036

Mycket nöjd över julklappen.

050

William i chock!

043

Lycka!

060

William fick en minecraft t-shirt som han önskat sig
lika så Lego Technic.

Han var glad över allt han fick. Så kul med tacksamma barn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: