Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Serier.

Nu har jag sett avsnittet för Finn/Cory i Glee och de var känslosamt. Verkligen djupt och det märktes att skådespelarna verkligen var äkta. Jag gillade avsnittet i alla fall, mest tittar jag på Glee för musiken. För både Puck och Brittany lyser ganska mycket med sin frånvaro i serien nu. Heather/Brittany var ju gravid när denna säsong spelades in så därmed så försvann hon ju. Trist nog, men jaja den är helt okej att kika på i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.