Så var då dagen här, dagen då vi lämnar året 2013 för att möta 2014. Vad har 2014 att erbjuda? Kommer det hända något speciellt?
Jag väntar på min lärarlegitimation så den bör komma 2014 hoppas jag. Min blogg fyller 10 år i April. Egentligen skulle den kunna ha fyllt 12, men då jag raderade alla gamla inlägg när jag var gravid med William så är det inte så. Däremot har jag fört in inlägg från min privata dagbok härifrån sedan 2003 om jag inte minns fel. Men jag ser tioårsdagen av min blogg från och med April. 10 år liksom! WOW!
Annars börjar William fyran till hösten och jag kommer ha arbetat som lärare i två år. Jag kommer fylla trettio och William fyller tio! Jag kommer fortsätta följa tv-serier och låta vardagens dagar ticka fram som nu. Jag är nämligen ganska nöjd med livet i stort. För tio år sedan vid denna tidpunkt skulle jag ha min sista nyårsafton med fest, jag blev bjuden på whisky och låg sedan och spydde resten av kvällen. Inget tolvslag för mig, Björn hämtade med mig hem till honom där jag sov och spydde hela nästföljande dag… Den 10 januari blev jag gravid, ynka tio dagar efter min sista stora illamåendefest på nyår. Sedan den dagen så ser mitt liv så mycket bättre ut, från en nittonårig nyårskräka till en tjugonioårig mamma som skriver detta. I snart tio år har jag varit lycklig, lyckligare än jag någonsin trodde en människa kunde vara. Livet har så klart sina dalar och toppar, men min inspirationskälla ger mig liv. Jag vägrar festa på nyårsafton precis som på julafton, jag vill mysa tillsammans med min lilla familj. Skratta tillsammans med William, och se glädjen i hans ögon vid tolvslaget. Jag älskar att äta god mat och spela något spel. Nyår för mig är att vara mamma och se det vackra i livet.

Vi har alla olika saker som gör oss glada, de som gör oss glada ska vi suga tag i. Det negativa ska vi bara skaka av oss.
GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

014
En snart ett år gammalbild från tolvslaget, vid förra nyår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: