Lockade håret för nyårsaftons skull. Får se hur länge lockarna sitter, de har nämligen en förmåga att försvinna ur mitt hår väldigt snabbt vintertid.
Jag har spikrakt, tunt och skandinaviskt hår som frisörer uttrycker sig. Mitt hår är så rakt att plattång aldrig behövt användas eftersom mitt hår är helt rakt naturligt. Inga små vågor någonstans, utan helt rakt.
Så nu lockade jag dem ganska rejält så när de släpper så är det i alla fall lite lockar kvar i håret hoppas jag!

Annars ligger nyårsklänningen nerpackad och lika så smycken jag tänkte ha på mig ikväll.
Känner mig annars rätt klar!

 

006

008

011

019

Har väldigt svårt för det här med att le på kort.
Men titta här, och mitt tandsmycke som bli 14 i sommar syns också.

012

Relaterade etiketter:


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: