Huvudvärk och trötthet.

Var helt jävla slut igår, kom hem gick och handlade. Lagade baconröra och till de hade vi färskpasta.

Efter maten var dagen typ slut, så William spelade lite. Jag låg utslagen och trött på soffan med huvudvärk och när William lagt sig såg jag och Björn på två avsnittet av New girl. Klockan 21:00 låg jag i sängen. Kändes lite hånfullt nästan! Tillbaka i samma vanor som innan lovet direkt. Huvudvärk och trötthet! Jag har klarat mig hela lovet och direkt man kommer tillbaka till jobbet pangbom igen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Huvudvärk och trötthet.

  • 8 januari, 2014 at 08:34
    Permalink

    Men det låter inte bra hörru. Är det något i miljön som ger dig huvudvärk, tex mögel i skolan?! 🙁

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: