Har dåligt med bloggfantasi just nu. Ny termin, nya tankar.

William har nyss lagt sig, efter två långa dagar för oss i skola och på jobb är vi nog ganska sluta båda två. Imorgon blir det kortare dag dock, William kommer sluta direkt efter skolan både torsdagar och fredagar denna termin. Jag kommer sluta 13:30 och då kan han lika gärna gå hem när han slutar, och på fredagar slutar jag alltid 11:00 så då går han av förklarliga skäl hem tidigare.

Nu är det alltså två dagar kvar till helg och ledighet! Woho! Det ska bli skönt, jag uppskattar helger faktiskt!

019

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: