Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Välja rätt energiförbrukning för naturen.

Inlägget är ett samarbete.

Varje år gör jag något nytt för att vara vänligare mot naturen. Jag började köpa ekologiska produkter runt 2006-2007, även om jag inte köpet ekologiskt varje gång så försöker jag ändå köpa så mycket ekologiskt det bara går. Jag undviker kläder med gifter och letar hellre upp plagg som är ekologiska eller oeko-tex, jag använder inte preventivmedel eftersom jag både tror det är skadligt för hälsan och är inte dummare än att jag även förstår att det skadar miljön. För något år sedan började jag byta ut alla lampor i lägenheten för att få lägre energikostnad och för att slippa ha dåligt samvete över att använda för mycket energi. Där är LED-lampor helt perfekta!
Pålyset.se finns det flera olika sorters LED-lampor till jättebra priset. Jag fick hem denna Päronlampa LED- 0,5W varmvit 23lm E14 från dem idag och är helnöjd. Den fick flytta in i mitt sovrum och sattes i min sänglampa, det blev jättefin belysning och jag är jättenöjd. Bra service och snabb leverans. Jag gillar verkligen företag som levererar varor snabbt. Kika in på pålyset du med, det finns massor av bra LED-lampor och bra utbud.

009

Visst lyser den i ett bra sken min LED-lampa från Pålyset.se

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.