Jag älskar tv-serier och lägger min fritid på att se på serier. Idag hade jag fått e-post från Sveriges Radio P4 som undrade om jag med kortvarsel kunde ställa upp i en intervju angående tv-serier. Jag ställde upp och var sjuktnervös! Så nu har jag talar i radion inför massor med människor.
Men känns kul! Blev även sugen på att börja lyssna på Karlavagnen. Får nog bli dagarna efter sändning bara för jag lär lägga mig på kvällarna. Men en lyssnare är väl alltid bra eller hur? Hehe är forfarande nervös.

Fick dock positiv respons av en väl + producenten så det gör mig lugn i alla fall. Jag pratar ju bara på helt utan att förbereda mig, så har ni hört på radion får ni tänka på det.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: