Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Semesterresor

Viking line Cinderella bokad.

Jag! Med stor fobi har nu bokat en resa med Viking line, vi i familjen (jag, William och Björn) åker tillsammans på en dygnskryssning och jag ser märkligt nog framemot saken.  När resan blir talar jag inte om, men jag kommer berätta när resan varit. Det här ska bli spännande, jag har som sagt fobi för det här egentligen. Jag drömmer ofta att jag dör ombord på båtar men det här hoppas jag ska stilla min fobi. Det kommer hur som helst bli jättekul, kryssningen bär av till Mariehamn även om vi inte kliver av där kommer det ändock vara en upplevelse. William är eld och lågor här hemma och är så peppad.

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: