Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Min torsdag.

Denna dag gick sjuktfort! Det kändes som när jag nyss kom hem som att jag inte andats ur en minut under hela dagen! Men självklart har jag det, först jobb sedan hem. Stressa med att få ihop alla saker för att åka till Musikskolan med William. Det gick jättebra på basen för William och sen drog vi hemåt, Björn kom hit efter sin innebandyträning och vi åkte till honom och åt middag.
NU är man hemma igen, har vikt lite tvätt och William sover. Jag ska strax göra detsamma, är helt slut. Men imorgon är det fredag igen och då ska jag städa, glo på tv-serier och slappa!

Förresten så känns det som jag ska frysa fötterna av mig just nu. Det är nog min största anledning till min vinterskräck. JAG hatar att frysa om fötterna, det spelar ingen roll vilka skor jag använder tydligen för mina fötter fryser ändå. Idag när jag tog av mig skorna ETT par Timberland vinterskor som låg på 1399:- ordinarie pris men jag fyndade på utförsäljningsresa på 70% rabatt, var ena stortån alldeles vit och såg ut som den dött?! Jag kände den inte och kunde inte böjda tårna. Jag blev seriöst SKITRÄDD! Men efter några minuter inne hade den återfått färg igen. Det är märkligt att jag fryser så inåt helvete om fötterna för resten av kroppen fixar kylan. Jag minns att det var så här man kände sig i fötterna efter man åkt skridskor och skidor i skolan på låg och mellanstadiet. Som kroppen liksom aldrig skulle tina upp igen. Jag är extremt känslig mot kyla tror jag.

MariaHansson_01062013_Madeleine1212

Just nu saknar jag detta. SOL och värme!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa