Söndag.

Då var det söndag då, jag låg kvar i sängen lite extra länge idag och surfade och läste sedan en bok. Tog det bara lugnt helt enkelt, nu ska jag strax bädda sängen och sedan tänkte jag se på lite tv-serier. Dagen kommer nog inte erbjuda något större mer än att ta det lugnt, men de ser jag bara framemot. Sista lediga dagen för fem dagar framåt igen, fast veckorna går rätt fort!

William kommer hem idag också, det är så tyst och ensamt när han inte är här. Jag har fortfarande inte lärt mig att tycka att det är skönt när han åker till sin pappa som alla sa att man skulle tycka. Jag tycker fortfarande att det är skittråkigt när han inte är här. Det där med tyst och skönt är helt enkelt inte min grej.

20131231-150743.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Söndag.

 • 19 januari, 2014 at 21:31
  Permalink

  vilken trevlig och bra blogg du har, jag är med mamma och lärare:)

  Reply
  • 19 januari, 2014 at 21:38
   Permalink

   soffie – Åh tack :). Så roligt med fler lärare och mammor som bloggar :).

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: