Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Amorspilar.

Inlägget är i samarbete med Amorspilar.

Jag gillar ju homepartys, genom åren har jag haft ganska många olika sådana. Det har varit klädpartyn, ljuspartyn, sminkpartyn och även ett och annat sexparty. Det sista är det som dragit flest folk, eller folk det var tjejer i mängder. Det handlades också väldigt friskt den gången och försäljningssumman hamnade runt 9000. Vad beror då detta på kan man tänka att just sexparty drar så himla mycket folk? Är det för att just sådant är lite spännande? Det är roligt att testa? Kan det bero på att det känns lättare att handla sådana saker när man vet att andra också gör det? Vissa handlar ju på nätet där finns det företag som Passionerad som säljer flera produkter, jag tror att det är lättare för många att handla när det finns på nätet eftersom det då känns lite mer diskret och här kan ingen få veta vad jag just beställt. Ändå så pratar människor i mina kretsar öppet om såna är saker och jag tror det delvis kan bero på att min generation är uppväxt med sex and the city men även ett program som hette Silicon som mer eller mindre alla tittade på när jag var tonåring. Där hade det alltid med tips om saken, i tidningar som VR var det också med olika tips och jag tror helt enkelt att det blev ganska naturligt för oss födda på 80-talet och framåt att våga handla om man vill. Men jag tror att äldre generationer än oss som pepprats med tv-serier, tv-program och diverse tidningar inte alls vill handla sådant så någon vet om det. Jag tror då att det är lättare att handla på webbshoppar eftersom dessa är anonyma. Ingen kommer veta att du handlat på en webbshop men går du in på apoteket så ser alla? Jag kan ha fel men jag tror att webbshoppar är ett väldig bra sätt att handla på när det finns intresse för produkterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.