Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Seriesöndag.

Känns som helgerna är den tiden jag har tid att se flest serier på. Både Nashville och Bitten har jag hunnit med denna morgon. Måste ändå erkänna att jag är ganska fast i serien Bitten och att den blivit en favorit. Inte så konstigt egentligen eftersom jag verkligen  älskar övernaturliga saker i tv-serier.

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: