Jobbat och sålt en gungställning. La ut massor av nya saker och började även söka efter en Liatorp skänk/tvbänk.
Blev nämligen lurad på en idag. Igår hittade jag en på köp och sälj och sa att jag skulle köpa den, fixade släp och så idag hade personen som skulle sälja blockat mig från Facebook! Okej om man ångrar sig men då säger man väl de till personen? Blev så besviken så jag gjorde en annons på blocket och jag hoppas få tag på en.

Annars har jag hunnit med att se The walking dead och ser nu de senaste avsnittet av Once upon a time. Såg även att det finns ett extra avsnitt de får jag nog se imorgon.
Såg även att Saving Hope läggs ner, men det blir ett avslutande avsnitt i april om jag förstod det hela rätt.
Blev lite besviken även om jag hade räknar ut saken. Säsong ett var bättre.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: