Tävlingar Tur!
Tävlingar

Tur!

Jag blev erbjuden att ställa upp i en undersökning gällande astma här förra veckan, som gåva fick jag en trisslott. Jag har vunnit 30 kr på en trisslott en gång så döm av min förvåning av denna vinst! För mig var det som att vinna 10000, eftersom jag aldrig vinner pengar annars. Jag blev jätteglad!

002

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: