Igår under arbetstid slog huvudet ut. Jag mådde som ett as och fick åka hem tidigare, väl hemma blev jag sängliggande och plågades. Det skimrade framför ögonen och jag trodde huvudet skulle huvudet skulle sprängas.

Idag var jag till vårdcentralen och fick migräntabletter utskrivna, om inte de funkar är det förmodligen spänningshuvudvärk och oavsett känns det inte positivt. Men ja det har varit mina två dagar.

Ska se The originals innan jag går och lägger mig.

012

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: