Inlägget är ett samarbete.

Leksaker är en favorit hos de flesta barn, sonen föredrar Lego i alla former men han blir mer och mer intresserad av teknik lego. Jag tycker också att Lego är en bra och inspirerande leksak för barn eftersom det går att göra så mycket av just Lego, inspirationen hägrar och de får möjligheten att själva konstruera saker. Utbudet av Lego är inte alltid det största i affärer och då är webbutiker som ToysRus helt underbara. Där går det att hitta flera olika spännande leksaker, spel och andra barnartiklar. Jag satt nyss och kikade och blev sugen på att handla, jag gillar webbutiker eftersom de ger mig chansen att slippa springa runt i affärer. Det är dessutom smidigare eftersom utbudet är större och det går dessutom att beställa när som helst på dygnet. Jag är nog inte ensam om att föredra att handla när tiden finns. När man arbetar så vill man gärna hem direkt efter jobbet och inte springa i affärer och leta en hel dag. En annan fördel är att jag även kan sitta med William och kika, han gillar precis som jag ToysRus och eftersom den affären inte finns här i närheten passar de oss båda utmärkt att få tag på våra leksaker genom nätet. ToysRus hemsida där dessutom enkel och stilren vilket jag tycker ger den pluspoäng.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: