Fika & måltider Rödspätta, dillsås och efterrätt.
Fika & måltider

Rödspätta, dillsås och efterrätt.

Jag lagade rödspätta till middag idag. Till det blev det dillsås som det slutade med att Björn gjorde.
Blev jättegott, jag gjorde rödspätta när William var någon månad sist, så snart tio år sedan! Jag har helt enkelt inte vågar mig på saken själv. En anledning till att jag ogärna lagar mat med fisk är att jag tycker det luktar så fruktansvärt illa, precis som räkor. Jag mår illa av lukten även om jag tycker det är gott att äta. Rödspättan blev godkänd av sonen som tog två och även av Björn.

Efter maten tyckte William att vi skulle ät lite glass. Till de hade vi chokladsås som stelnar snabbt.

Efter maten tog vi oss en kvällspromenad.

20140316-202859.jpg

20140316-202908.jpg

6 Comments

  1. Mm, låter jättegott! Gillar inte heller riktigt att jobba med fisk. Inte för att det luktar illa, utan för att jag tycker det är trist. Är roligare med tex kyckling där man kan variera sig i det oändliga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: