Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Frukost – Turkisk yoghurt med hallon & krossade linfrön

Befinner mig ute på min balkong. Hör ljudet av fågelkvitter och solen sprider ljus över min utsikt. Det är fantastiskt med semester, framför allt sommartid. Jag ska strax ta första tuggan av min frukost, jag ska bara njuta en stund till.

20140710-115149-42709829.jpg

Related Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: