Inlägget är ett samarbete.

Sitter och likar runt på lite sidor på nätet, eftersom William snart fyller år så är det dags. Det blir ju svårare och svårare för varje år att hitta på presenter tycker jag. Ju äldre ens barn blir ju mindre saker vill han ha och gärna då dyrare. Därmed gäller det att leta rejält, William är just nu i den där brytåldern också när han börjar känna sig för stor för att leka men samtidigt tycker det är ganska kul med leksaker. Minns ni den åldern? Jag minns den väl, när man gömde sina Barbies i ett skåp men plockade fram dem ändå när man okejat med sin kompis att man faktiskt kunde leka ihop. Tänk hur skamfyllt leken kunde kännas när man började mellanstadiet precis som att man blivit vuxen så fort man fyllde tio. Leksaker är då ändå något som är kul, ganska länge! ToysRus är en favorit bland butikerna och jag tycker deras sortiment är bra, de har massor med Lego vilket William i många år föredragit. Han önskade sig Death star efter en tripp till Legoland för några år sedan, dock vet jag inte hur han ser på saken idag. Förmodligen skulle han fortfarande bli jätteglad om han fick den, och just denna produkt finns på ToysRus vilket känns ganska lockande att lägga pengar på till födelsedagen.

2 kommentarer

    1. Jullan – Ja tänk vilken känsla. Tråkigt bara att man ska behöva sluta för att man känner sig för gammal tack vare andra istället för att intresset försvinner av sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: