Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester

Dag 2. Rockstad och snack!

Dag 2 på Rockstad Falun igår då, vi möttes upp här. Åt snacks och spelade Med andra ord, på en app jag köpte för 7 kr. Jag rekommenderar verkligen den appen för sällskap med vänner, gud så vi skrattade. Det är en riktig tankenöt och man lär verkligen vara duktig på att förklara orden så att motspelaren ska förstå vad du menar. Jag fick stake, och sa då; Sånt man vill att alla karlar ska ha och som man kan ha i fönstret. Det blev världens asgarv och Björn bara; MENAR du att du tycker att alla karlar ska gå runt med ett stånd jämt?! Haha jag dör! Man blir ju desperat i att hitta snabba förklaringar. Jag menade mer stake som att karl står upp för sig, men ord kan ju tolkas så olika. Det var alltså massor med skratt och appen var så himla rolig. Jag hittade den på party and drinking games men det krävs inte ALLS att man dricker alkohol för de spelet. Inget sånt var upplagt för det, och de flesta ord var ändå till exempel Spindelmannen.

007

010

Efter spel, snacks och en massa skratt begav vi oss upp mot Lugnet. Jag vet inte om huvudbanden var så bra live som jag trott. Dessutom blev det svinkallt även igår, men vi gick hem runt halv två. Björn och jag somnade ganska omgående här hemma och vaknade tid för melodikrysset. Vi gick sedan ner på stan och Björn köpte en vinylskiva han beställt genom skivbutiken på stan. Vi kikade även på Bondens egen marknad och jag ska verkligen gå dit och handla. Det känns helt i tiden att handla lokalt och av bönderna i närområdet. Efteråt gick vi till Hemmakväll och köpte lite godis och sedan gick vi hem till mig och tog bilen mot Willys och Björn.
Björn lagade hamburgare och sen hämtade vi William för att överlämna honom till hans farmor.

Nu laddas det för Rockstad dag 3 och kräftkalas!

012

011

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa