Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Dag 1 av Rockstad Falun. Bilder och snack!

Igår var det äntligen dag 1 alltså, som jag längtat! Vi började med att sitta hos mig en stund prata, skratta och ha det trevligt.

012

 

Jag tog mig två öl här hemma, jag gillar öl tycker om smaken och anser att det är okej att dricka öl vid spännande tillställningar så länge man kan bete sig. För tyvärr är det ju en baksida med alkohol att vissa missköter sig.

009

När vi varit här en stund vandrade vi upp mot Rockstad, på vägen tog vi kort på Arnold Schwarzenegger som varje år. Ett litet skämt mellan oss som blivit en tradition med åren, jag gillar traditioner.

017

Hur som helst väl på området fick vi vår T-shirts, eftersom vi gjorde en tidig beställning av biljetter fick man en varsin t-shirt. Dessa hämtade jag och Björn ut och sedan gick vi; Jag, Björn, Christin och Cattis in på området med våra band på armarna.


018

Blev visiterade och möttes av flera stånd med diverse olika kläder och smått och gott.

 

020

 

Vi gick till scenen där Finntroll skulle spela, kikade en stund medan Cattis gick närmare scenen. Jag är sån som gärna står en bit bort. Vi lyssnade och hade trevligt, eftersom Finntroll var hela 30 minuter försenade så passade vi även på att besöka öltältet och titta därifrån ner på scenen. Det var jättebra eftersom man då fick sittplatser, MEN hjälp vad kallt det var. Klockan 01:00 kände jag att min kropp började ge upp, både för att jag skulle upp om ett par timmar för jobb men även av kylan. Så jag och Björn gick hem till mig, han sover här under Rockstad eftersom det bli närmast så. Var lite intressant att lämna någon sovandes kvar i lägenheten när man gick mot jobbet.

022

Rockstads första dag var skitbra! Idag börjar dag två, jag har inte hunnit upp idag utan åt mat tillsammans med Björn, William och Björns pappa på Sawanee och somnade när jag kom hem. Har precis duschat och ska sminka mig och klä mig varmt inför kvällen! Sedan kommer mina gäster hitåt!002

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.