Handtag.

Inlägget är ett samarbete.

Jag köpte en Malmbyrå nyss och är lite sugen på att pimpa den, hittade då dessa handtag som egentligen är kökshandtag men jag tänkte att det faktiskt kunde vara snygga på en byrå med? Eller vad tror ni?
Handtag och knoppar kan verkligen förändra en hel del, om inte bara möbler så även annat i hemmet. Jag älskar att göra om och pimpa möbler i diverse olika former och dessa gillade jag. Min Malmbyrå är vit, och jag tänker att silverfärgade handtag hade passar så himla bra? Vitt och silver är såna färger som i alla fall jag upplever alltid passar ihop. Vad tror ni?


Länk till bilden och handtaget hittar du här.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: