Då har har jag haft lite Me&I party här hemma. Det blev några plagg som kommer om någon vecka samt att jag köpte kläder som är från föregående kollektion. Det var jättetrevligt och kläderna är så fina, det kom dessutom en del människor så det var skitkul! Jag behöver sånt här eftersom jag egentligen är ganska obekväm med att träffa nya människor, vilket är spännande med mitt yrkesval där man möter nya människor hela tiden. Jag är väl sån som håller mig reserverad och granskar människor innan jag öppnar mig. Men när jag väl öppnat mig är jag en helt annan person. Jag behöver bara en liten inkörningsperiod först. Hur som helst var detta jättetrevligt och jag är nöjd.

IMG_1923.JPG

IMG_1925.JPG

IMG_1924.JPG

IMG_1926.JPG

 


4 kommentarer

    1. Beatrice, mamma till Robin och Jennifer – Det var jättekul! Tycker absolut att vi får träffas fler gånger 🙂 . Jag brukar ha lite olika partyn då och då så nappar du på ett annat är du välkommen då med :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: