WOW vilken morgon. Vaknade mitt i någon konstig dröm där jag befann mig mitt i någon slags realityshow blandad med massa otäckheter. Var jagade och fick hoppa ner i som ett lucka med vatten där någon började skjuta mot mig. Man skulle ju kunna tänka sig Hunger games men det var alltså inget sånt utan mer en stadsmiljö och galningar runt om. Var skönt att vakna av att mitt larm gick klockan 6:00, jag hade glömt stänga av den. Så jag begav mig upp efter trettio minuter, satte upp håret i en tofs och drog på mig träningskläder och begav mig ut på en promenad på 45 minuter. Luften var hur skön som helst, jag älskar morgonpromenader man hinner verkligen vakna av dem. Jag mötte på två människor under min promenad, båda tycktes precis som jag ta vara på morgonen. Annars var Falun tyst och stilla, väl hemma igen så valde jag att renbädda min och Williams säng, och sedan slänga i en maskin med vittvätt. Efteråt slängde jag sopor och har nytt ätit frukost bestående av soyagurth, hallon och linfrön samt två finn-crips med ost.

Nu tänkte jag ringa min mormor och efter det duscha, se ett avsnitt av Dallas och sedan planera lite inför kommande arbetsvecka. Ska planera imorgon med, men försöker att ta planering även på söndagar. Blir säkert en till tur ut med, det är så fint väder idag.

Hoppas ni får en fin dag!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: