Här har dagen rullat fram. 4 kg mindre än förra måndagen stod vågen på och det är glädjande, fyra till som ska vara borta på Williams födelsedag den 3 oktober och sen är jag på delmål 1. Får se om jag ska kämpa ner mer eller stanna där? Jag upplever alltid att när jag kommer till den vikten går det trögt att få bort resten och till sist ger jag upp. Försökte fota min tatuering idag, gick så där. Såg den i spegeln och tänkte att jag borde ta en bild, kändes som jag skakade som fan så den ser blek ut fastän den inte är det. Lägger ut den, är sugen på att göra en till. Men vet inte vad och var, vill ha på platser där jag kan dölja eftersom tatueringar inte alltid är lämpliga i alla situationer. IMG_1973.JPG

Relaterade etiketter:


6 kommentarer

  1. Wow, vad duktig du varit, heja dig! Instämmer i att de sista kilona som man vill bli av med är svårast, tycker att de brukar bita sig fast…
    Kul med tatueringar!! Jag har ingen, men är sugen på att göra något som har med min familj att göra. Något symboliskt sådär 🙂
    Roligt även att du och dina grannar funkar så bra ihop! Själv avskydde jag mina förra grannar, det var ett studentkollektiv som festade veckans alla dagar ;/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: