Att hyra film – Divergent
Tv-serier, film & musik

Att hyra film – Divergent

Går efter kalasfirande med Williams släkt på Björns sida, beslutade vi oss för att åka hem till Björn och hyra en film från Hemmakväll. Det blev Divergent, jag har länge tänkt köpa filmen men det var smart att hyra den först. Filmen var verkligen en film i min smak och jag längtar i massor efter nästa film. Eftersom Shailene Woodley är en av mina favorit skådespelerskor kändes det också naturligt att se denna film, att uppleva Kate Winslet som en riktig bitch var också intressant. Filmen är jättebra och gillar man filmer i stil med Hunger games kan denna vara något just för dig. Se den!

005

006

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: