Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar Tweenieåldern

Williams födelsedag.

Williams födelsedag var så underbar, när han kom hem från skolan så satte vi oss en stund och pratade och väntade på Björn. När Björn kom hit så fick William sitt stora paket från oss, en traktor från Lego technic och han blev jätteglad.

042

052

I samband med paketöppningen ringde det på dörren och det var Williams bästa kompis och granne Ollis som kom hit med en jättefin present åt William, så himla gulligt!
De umgicks en stund på Williams rum och sedan så var det dags för mat på Adams restaurang med William, Björn, Björns farmor och farbror, Björns mamma och hennes karl, Björns pappa och faster. Maten var hur god som helst och vi riktigt njöt allihopa. Rekommenderar Adams restaurang om ni är i Falun, efter maten så gick vi på stan och kollade på matmarknaden och begav oss sedan hemåt.

038

Jag åt Oxfile.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: