Williams födelsedag var så underbar, när han kom hem från skolan så satte vi oss en stund och pratade och väntade på Björn. När Björn kom hit så fick William sitt stora paket från oss, en traktor från Lego technic och han blev jätteglad.

042

052

I samband med paketöppningen ringde det på dörren och det var Williams bästa kompis och granne Ollis som kom hit med en jättefin present åt William, så himla gulligt!
De umgicks en stund på Williams rum och sedan så var det dags för mat på Adams restaurang med William, Björn, Björns farmor och farbror, Björns mamma och hennes karl, Björns pappa och faster. Maten var hur god som helst och vi riktigt njöt allihopa. Rekommenderar Adams restaurang om ni är i Falun, efter maten så gick vi på stan och kollade på matmarknaden och begav oss sedan hemåt.

038

Jag åt Oxfile.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa