Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

The vampire diaries – Spoiler

Elena går på droger för att se Damon. Stefan har gett upp hoppet och har en flickvän och ignorerar Caroline. Taylor försöker kämpa mot sin ilska så att han inte ska trigga igång werewolf-sida och Matt är i stan som har ett skydd runt sig för vampyrer. Jeremy sörjer Bonnie och Alaric är Vampyr. Avsnittet var bra och för första gången är det inte Elena som ska räddas ur någon knipa. Dock sörjer jag Damon eftersom han är min favorit, i slutet satt han och Bonnie och åt pannkakor. Läst att många tror det är i undervärlden, personligen tänkte jag att de förmodligen är i vår värld men är vanliga dödliga som inte minns något av det förflutna. På en helt annan plats där de kanske är ett par? Jag kan ha helt fel men det var min tolkning. Hur som helst jag hoppas denna säsong ska vara bättre än förra, för tyvärr tyckte jag inte förra säsongen var lika bra som tidigare säsonger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa