[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EOM3y4P8TEM[/youtube]

Underbar serie, egentligen borde jag se denna som maraton eftersom jag helst vill se allt på en gång. Just nu är ju Edith’s historia den jag tycker är mest intressant, hur hon tampas med längtan till sitt barn som hon inte har hos sig.
Jag önskar verkligen att barnet ska komma tillbaka till henne, det är det enda rätta. Från början hade jag svårast för Edith hon var en bitch och jag gillade henne inte alls, men hon har helt klart vuxit i mina ögon. Det är även spännande med historien mellan Tom och lärarinnan, hur ska det gå? Jag hoppas att familjen ska godkänna henne trots allt. Ja serien är bra, jag ser framemot varje avsnitt varje vecka.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: