Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

The originals 2×01

Den här serien står på favoriterna och ses alltid i första hand. Förr var ju The vampire diaries favoriten, men den platsen puttades snabbt ut av The Originals. Jag älskar samtliga karaktärer och att se Rebekah tillsammans med Hope var ju bara för vackert. Jag led så mycket med Hayley och Klaus igenom programmet, och framför allt Hayley när hon pratade om att hon en gång var en mamma, och nu ingenting. Så sorgligt! Jag hoppas att Rebekah och Hope återvänder till serien snart! Det är även spännande att flera av The originals är tillbaka, jag tror det här kan bli en spännande säsong. Klippet nedan är från avsnittet, och det är med Rebekah och lilla Hope.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa