Den här serien står på favoriterna och ses alltid i första hand. Förr var ju The vampire diaries favoriten, men den platsen puttades snabbt ut av The Originals. Jag älskar samtliga karaktärer och att se Rebekah tillsammans med Hope var ju bara för vackert. Jag led så mycket med Hayley och Klaus igenom programmet, och framför allt Hayley när hon pratade om att hon en gång var en mamma, och nu ingenting. Så sorgligt! Jag hoppas att Rebekah och Hope återvänder till serien snart! Det är även spännande att flera av The originals är tillbaka, jag tror det här kan bli en spännande säsong. Klippet nedan är från avsnittet, och det är med Rebekah och lilla Hope.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CTlNkP6hiXY[/youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: