Jag ska strax bege mig mot sängen och sömnen. Imorgon blir det jobb och skola. William och jag har båda piggnat på oss från febern som var hemsk igår. Jag sov nästan hela dagen, och var helt slut. Märklig förkylning detta, igår hade jag till och med örvärk och tänkte att nu har jag fått öroninflamation. Men det har gått över och halsontet med? Fattar inte vad sjutton det var för något, febern måste varit de som tog bort och det är jag ju glad för. Men det är aldrig roligt att vara hemma från jobbet, men imorgon jobb och verklighet igen.

Dagen har varit lugn så klart, vi har vilat upp oss. Jag tror sånt behövs när man inte är fullt frisk. Nu går tiden fort här, såg att det snart är höstlov och efter höstlovet brukar tiden bara säga poff så är det jullov. I år ser jag framemot julen, jag tänkte försöka pynta i år och göra det riktigt mysigt här hemma. Jag tror det kan bli riktigt härligt faktiskt, med jul och allt vad det innebär. Ska även försöka julhandla tidigt, brukar beställa det mesta från nätet. Ibland blir det något från stan, men jag hatar att trängas med folk och då är internet helt perfekt.

Har ni börjat tänka på julen ännu?

022En nästan ett år gammal bild, från första advent 2013. Snart är vi där igen!

8 kommentarer

  1. Gillar hösten än så länge och mörkret, men snart när alla löv har fallit ner och snön börjar komma, då gillar jag det inte längre. Så julen, nä den får vänta ett tag till tycker jag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: