Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Säsongsavslutning på Witches of east end.

Det var två grymma avsnitt och jag saknar redan serien, jag hoppas verkligen att den återkomma igen. Witches of east end är en typisk serie för mig, magi, häxor och spänning. Kärlek, drama och sviniga karlar. Den är bra!
Jag funderar en del över Kilian och Freya nu när Dash har bytt kropp med honom. I avsnittet kunde Freya se igenom själen på Kilian genom alla tider, medan hon inte såg det när Dash bytte kropp! Åh jag måste få mer, att Frederick dog på slutet var inte populärt! Jag hoppas han ska återkomma men det är väl för mycket att hoppas på? Och slutet när Wendy sa Riven, är det en tredje syster eller vad? ÅH jag måste ha en säsong tre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa