Åh denna serie älskar jag, sagor är ju alltid sagor och nog är de spännande? I avsnittet så träffade Emma för första gången Elsa, de blev instängda i en isgrotta? Som Elsa byggde av misstag. Emma höll på att frysa ihjäl men Elsa lyckades öppna ett hål så Hook och Charming kunde ta sig igenom. I slutet fick vi se Snödrottningen, hon har förmodligen ett elakt finger i spelet och det ska bli spännande att se vad hon tänkt göra.
Regina försökte undvika Henry genom hela avsnittet tills han lyckades övertala henne att öppna dörren. Fint, jag hoppas att han ska kunna ändra hennes plan på att döda Marian trots att hon gärna vill vara med Hood.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: