Att vara uttråkad.

Idag är en sån dag när jag känner mig rejält uttråkad. Jag kan klara av att vara ensam vissa stunder, och tycker om att inte ha för mycket folk runt mig. Men så vissa dagar som denna känns det sjukttråkigt.
Jag har setat på bloglovin och letar bloggar att läsa, men jag har ingen aning om vad jag vill läsa om. Har du något bloggtips? Jag skulle verkligen behöva läsa mer, få lite nytt att göra färska upp?
Jag kan nog läsa om det mesta, fast är inte helt inne på renodlade modebloggar. Jag är ju inte den typen av människa så beror väl på det kanske? Kanske någon mer som samlar på My little pony? Sånt skulle vara roligt, någon mer som gillar serier, böcker och är lärare? Inredning är spännande. Föräldrabloggar går också bra, men jag känner mig precis som modebloggarna ganska långt därifrån. Ge mig lite bloggtips och ideér och gärna ett varför ska jag läsa just detta?

002

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Att vara uttråkad.

  • 11 oktober, 2014 at 15:43
    Permalink

    Du kan läsa min blogg 😀 haha nejdå, det är verkligen tråkigt att vara uttråkad 🙁

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: