Jättekul avsnitt när Gavin var hög, och jag gillade även att han sa hej då till Maggie. Det märks ju att serien har sina sista avsnitt och Alex avslutade med att säga att hon inte längre är har känslor för Charlie. Man får väl se om det är meningen att hon ska fortsätta vara med Charlie eller om de tänkt avsluta serien med att hon blir tillsammans med Joel istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.