Mary och Francis har helt klart problem. Lola och Francis bebis är helt klar delar av problemet. Det märks att Mary inte riktigt kan acceptera saken, även om hon mot slutet godkände att Fancis säger att barnet är hans. Det ska bli spännande att se hur det utverklar sig.
Spännande slut också, när nannyn blev besatt och säger att hon är Francis pappa. Mycket spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.