[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7lx_OePXzh0[/youtube]

Åh det här avsnittet var jättebra, Elena blev av med sina känslor för Damon med hjälp av Alaric. Det var dock inte så jätteintressant eftersom man vet att det blir ett triangeldrama som varje säsong när Damon och Bonnie kommer tillbaka till den vanliga världen. Däremot gillar jag historien med Stefan, Caroline och Enzo. Jag älskar Enzo och han är en stor favorit, jag gillar hans kaxiga attityd och skrattade som fan åt Carolines svar angående att vara tillsammans med Enzo. Det var helt fantastiskt.

Damon och Bonnies historia är också intressant, de är fast i en dag i ett visst årtal och insåg nu att de inte är ensamma. Jag tippar på att Kathrine är där med dem. Det ska bli spännande att se om det stämmer eller inte. Tror den här säsongen kan bli riktigt bra faktiskt, även om jag fortfarande är mer intresserad av The Originals.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: